O nama

Sa ponosom ističemo da se ove godine navršava jubilarnih 25 godina rada naše firme, koja je osnovana 1992. godine, kao porodična firma.

Poznavanje i primena saobraćajnih pravila, bezbednost u javnom saobraćaju, podučavanje i prenošenje znanja mladima pa i onim iskusnijim generacijama je, ne samo naš posao, nego i naša misija.

Osnov kolektiva čini porodica Raškov, koja posebnu pažnju posvećuje pri odabiru svog tima. Članovi tima auto škole Zeleni Talas nastavljaju da neguje početnu ideju osnivača – da je kvalitet pružene usluge prioritet, kao i posvećenost tima ka tom cilju.

Kroz naš posao smo obučili više hiljada kandidata iz različitih krajeva Srbije i van nje, njihove rodjake, prijatelje, a danas obučavamo i njihovu decu. Ljubav prema saobraćaju smo preneli i na našu decu, koja su svoja saobraćajna znanja potvrdila kao državni prvaci na višestrukim takmičenjima iz poznavanja saobraćaja, a danas su deo našeg tima.

Naš kolektiv čine instruktori sa višedecenijskim iskustvom, kao i mladi instruktori puni entuzijazma. Metode i znanja članova našeg tima se dopunjuju, kako bi korisnici naših usluga imali priliku da dobiju kvalitetnu i savremenu obuku, uz obučavanje na najnovijim modelima automobila i motocikala.

Auto škola „Zeleni Talas“ je posvećena cilju da svaki obučeni kandidat sticanjem vozačke dozvole ponese sa sobom znanje i veštine koje će mu omogućiti da bude savestan i odgovoran vozač.

Naša firma je nosilac sertifikata “Firma od poverenja”, dodeljenog od strane Centra za istraživanje mišljenja klijenata. Sertifikat ”Firma od poverenja”, se dodeljuje firmama koje odlikuje visok kvalitet usluga i dobra reputacija kod korisnika i poslovnih saradnika.

Prednosti naše auto škole:

  • Iskustvo od 25 godina u poslu obučavanja kandidata.
  • Visoka prolaznost na ispitima.
  • Obučavanje u najkraćem roku.
  • Obuka vozača na novim modelima automobila.
  • Korišćenje naočara za simulaciju alholisanosti i upotrebe opojnih droga u edukaciji.
  • Mogućnost odloženog plaćanja.